Waarom Carplatform?

U wilt uw auto verkopen omdat u klaar bent met de lage inruilprijzen die geboden worden of u heeft zelf geen tijd om het hele verkoopproces te doorlopen? Dan is de verkoop bemiddelingsdienst van Carplatform ideaal voor u!

Door gebruik te maken van ons platform proberen wij samen met u uw voertuig voor een marktconforme prijs te verkopen. Autodealers geven vaak erg lage bedragen terug indien u wilt inruilen en verkopen onder uw eigen naam gaat erg lastig omdat kopers geen particulieren vertrouwen. Wij bieden hiervoor de oplossing door de verkoop voor u uit handen te nemen op velen manieren. Alle voordelen van onze dienstverlening zijn voor u opgesomd.

Onze voordelen:

  • Door onze bemiddeling behalen wij samen met u een marktconforme verkoopprijs.
  • Het eerste klantcontact vindt plaats met ons en indien de klant zeer geinteresseerd is en wil overgaan tot een bezichtiging brengen wij hem met u in contact. (Begeleiding tijdens bezichtigingen is mogelijk tegen vergoeding)
  • U maakt gebruik van onze naamsbekendheid. Ons platform heeft zijn eigen marketing en maakt daarnaast gebruik van reguliere autoverkoop platformen.
  • U heeft zich geen zorgen te maken over mensen die hun auto willen inruilen. Wij hebben een partner die alle inruil auto’s van ons overneemt.
  • Wij nemen professionele foto's van uw voertuig. (De juiste soort foto’s zijn essentieel voor de verkoop)
  • Wij adverteren uw auto op alle grote en betaalde auto verkoop websites (zelfs websites waar u als particulier de auto niet op kan aanbieden). Dit doen wij tevens vanuit onze bedrijfsnaam wat voor de kopende partij veel vertrouwelijke voelt en ook is door onze gekeurde voertuigen.
  • Zowel koper als verkoper is verzekerd van soepel lopend verkoopproces d.m.v. de standaard contracten die wij klaar hebben liggen, genaamd het “Verkooppakket” (Verkoopovereenkomst, Proefritovereenkomst).

*LET OP! U kunt uw auto alleen via ons verkopen indien uw voertuig volledig onderhouden is door een dealer, een specialist of een Vakgarage. Mocht dat niet het geval zijn dan dient uw auto een “aankoopkeuring” te ondergaan voordat uw auto wordt toegelaten op ons platform. Op deze manier waarborgen wij onze kwaliteit.