Beoordelingen

Robin Langeveld

Calvin is erg prettig in de communicatie en heeft erg veel verstand van de auto-business. Erg blij dat ik Carplatform heb gekozen. Een echte aanrader!

Reden voor bezoek

Aanschaf nieuwe auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Patrick .

Calvin neemt de gehele verkoop van uw auto zeer serieus en gaat heel professioneel te werk. Hij is betrouwbaar, vakkundig, communicatief en het was een zeer prettige samenwerking. Aanrader!

Reden voor bezoek

Andere reden

Beveelt u ons aan?

Ja

Onze reactie

Beste Patrick, Dank voor de beoordeling. Wellicht dat wij in de toekomst nog een keer wat voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Carplatform

Loek Leclaire

Zeer tevreden over de werkwijze. Zakelijk en professioneel. Heel het wagenpark gaat bij Calvin vanaf nu in de verkoop.

Reden voor bezoek

Andere reden

Beveelt u ons aan?

Ja

Onze reactie

Beste Loek, Dank voor het vertrouwen en spreken elkaar snel weer indien wij een nieuw voertuig voor u mogen verkopen. Met vriendelijke groet, Carplatform

Joost van Droffelaar

Ik kan Carplatform aan iedereen aanraden!

Calvin is zeer professioneel, communiceert zeer netjes, is altijd bereikbaar en zorgde ervoor dat alle zorgen rondom de verkoop van mijn auto werd weggenomen. En dit voor een zeer nette vergoeding.

Ik kan over het gehele process van kennismaking, tot overgaan tot verkopen en het daadwerkelijk afhandelen van de verkoop alleen maar zeggen dat dit super is verlopen.

Mocht er in de toekomst een gelegenheid ontstaan dat ik iets ga doen qua koop, verkoop, etc., dan neem ik zeker weer contact op.

Reden voor bezoek

Andere reden

Beveelt u ons aan?

Ja

Onze reactie

Beste Joost, Dank voor de beoordeling. In de toekomst staan wij zeker weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Carplatform

Contact Opnemen?

STUUR GERUST EEN BERICHT